dimarts, 15 de novembre del 2011

Nota de premsa de #ocupemlaupf del dilluns 15 de novembre.

Els estudiants  ocupen la UPF per protestar contra la precarietat
Els estudiants de la universitat Pompeu Fabra ocupen tres aules per protestar contra les retallades a l’ensenyament públic
Més de 60 estudiants van instal·lar ahir al vespre els seus sacs de dormir en tres aules del campus de la Ciutadella de la UPF per protestar contra les retallades a l’ensenyament públic i la progressiva privatització de les universitats.  
La ocupació es planteja quan falta un mes pels exàmens en el context de la vaga del 17-N on  docents, estudiants i personal de l’administració demanen al govern que garanteixi un ensenyament digne després d’haver-se trobat amb ajustos severs com la reducció del sou dels professors associats a la meitat o l’acomiadament de personal administratiu. Els estudiants en concret reivindiquen que “són el doble a les aules i es troben amb més problemes burocràtics que mai.
L’alumnat porta setmanes treballant en aquesta ocupació que es presenta com unes jornades dedicades a la reflexió i proposta d’alternatives al que anomenen “un canvi estructural del model d’ universitat pública que cada cop més es posa al servei de les empreses i deixa de banda la formació de ciutadans”.  

REDACCIÓ, COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ DE LA OCUPACIÓ DE LA UPF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada